La primavera farà la seua entrada passades les 17 hores d’aquesta vesprada. Aquesta hora no és casualitat ja que el final i l’inici de totes les estacions les marca la posició de la Terra en la seua òrbita girant al voltant del sol.

Per tant, aquesta vesprada es produirà el que es coneix com equinoci de primavera i no és una altra cosa que el moment de l’any en el qual el dia i la nit duren el mateix a tot arreu, excepte en els dos pols.

Aquesta estació arriba amb temps inestable ja que, a pesar que avui el cel estarà poc nuvolós, cap la possibilitat d’algun ruixat de caràcter feble a l’interior. El vent bufarà amb de fluix a moderat i es produiran gelades en punts molt concrets de la Comunitat. El termòmetre registrarà valors baixos i les màximes es mantindran sense canvis.

Una de les principals característiques de la primavera és que els dies s’allarguen, succeint el contrari en l’hemisferi oposat al nostre. Ja que quan en el nord comença l’estació de les flors, en el sud comença a fer fred iniciant-se així la tardor.

Un altre dels canvis importants que es produiran en els pròxims dies amb l’arribada de la primavera, serà l’horari i que està previst per al diumenge 25 de març. Aqueix dia caldrà avançar el rellotge una hora, és a dir, a les dues seran les tres. Aquest fet pretén aprofitar millor la llum solar i reduir el consum d’electricitat durant els pròxims mesos.