La Generalitat presenta els seus pressupostos sota la vigilància de Podem i PP

Podem ha posat una sèrie de condicions que han de complir-se per a recolzar els comptes i el PP vigilarà perquè es repartisca "el mateix" en les tres capitals de província.

presupuestos

La vicepresidenta de la Generalitat, Mònica Oltra, ha presentat els pressupostos autonòmics de cara a 2018, en l’últim dia que tenien de termini per a açò.

La número dos del Consell ha assegurat que aquests comptes són “100% Botànic” i que serviran per a “rescatar a les persones, lluitar contra la corrupció i reforçar els pilars del benestar dels valencians”.

Per la seua banda, els membres de Podem han posat sobre la taula una sèrie de condicions que necessiten que es complisquen per a donar el seu suport als comptes de Ximo Puig. Aqueixes premisses passarien per les àrees de Justícia, Educació, Habitatge i la sempre polèmica Taxa Turística.

El Partit Popular ha afirmat que estaran molt pendents de com es reparteixen els comptes perquè volen que el Consell “invertisca el mateix tant a Castelló, com a València, com a Alacant”.