Nochevieja
Carolina Ferre y Eugeni Alemany.

Les Campanades de finalització d’any és el programa més vist de la televisió. Per aquest motiu, les diferents cadenes aposten per les seues cares més conegudes per a atraure el major nombre d’espectadors. Aquests són els presentadors i presentadors que acomiadaran el 2018 i li donaran la benvinguda al 2019.

À punt

Els encarregats de les campanades valencianes seran Carolina Ferre i Eugeni Alemany i els faran des de la plaça de l’Ajuntament de València.

Carolina Ferre i Eugeni Alemany.

La 1 de Televisió Espanyola

Els encarregats de la televisió pública seran, tota una veterana en aquestes lides com Anne Igartiburu i el presentador revelació de la temporada, Roberto Leal.

Anne Igartiburu i Roberto Leal.

Telecinco

La cadena de Fuencarral ha encarregat aquesta comesa a l’intrèpid Jesús Calleja i a Lara Alvárez. El duo donarà les campanades per a Telecinco i Quatre al mateix temps.

Lara Alvárez i Jesús Calleja.

La Sexta

Una altra parella molt bé avinguda com Iñaki López i Cristina Pardo, dues dels presentadors estrela de la Sexta, seran els que es mengen els raïms amb la resta dels espanyols.

Iñaki López i Cristina Pardo.

Antena 3

La cadena principal d’Atresmedia ha confiat en el xef Alberto Chicote i en la presentadors Cristina Pedroche per a l’especial de Nit de cap d’any. Pedroche torna a crear expectació amb el vestit, ja que els últims que ha usat la col·laboradora han creat certa polèmica a Espanya.

Alberto Chicote i Cristina Pedroche.