Aquests són els presentadors amb els quals et menjaràs els raïms en Nit de cap d’any

Conscients que el programa de les campanades de finalització d'any és dels més vist, les cadenes de televisió encarreguen aquesta comesa als seus rostres més coneguts i volguts pel gran públic.

Nochevieja
Carolina Ferre y Eugeni Alemany.

Les Campanades de finalització d’any és el programa més vist de la televisió. Per aquest motiu, les diferents cadenes aposten per les seues cares més conegudes per a atraure el major nombre d’espectadors. Aquests són els presentadors i presentadors que acomiadaran el 2018 i li donaran la benvinguda al 2019.

À punt

Els encarregats de les campanades valencianes seran Carolina Ferre i Eugeni Alemany i els faran des de la plaça de l’Ajuntament de València.

Carolina Ferre i Eugeni Alemany.

La 1 de Televisió Espanyola

Els encarregats de la televisió pública seran, tota una veterana en aquestes lides com Anne Igartiburu i el presentador revelació de la temporada, Roberto Leal.

Anne Igartiburu i Roberto Leal.

Telecinco

La cadena de Fuencarral ha encarregat aquesta comesa a l’intrèpid Jesús Calleja i a Lara Alvárez. El duo donarà les campanades per a Telecinco i Quatre al mateix temps.

Lara Alvárez i Jesús Calleja.

La Sexta

Una altra parella molt bé avinguda com Iñaki López i Cristina Pardo, dues dels presentadors estrela de la Sexta, seran els que es mengen els raïms amb la resta dels espanyols.

Iñaki López i Cristina Pardo.

Antena 3

La cadena principal d’Atresmedia ha confiat en el xef Alberto Chicote i en la presentadors Cristina Pedroche per a l’especial de Nit de cap d’any. Pedroche torna a crear expectació amb el vestit, ja que els últims que ha usat la col·laboradora han creat certa polèmica a Espanya.

Alberto Chicote i Cristina Pedroche.