Ja coneixem als guanyadors del concurs del Cant de l´Estoreta organitzat el passat cap de setmana a Torrent per la falla Sant Roc.

La comissió de Sant Roc dona vida un any més a aquesta tradició que se celebra des de fa 43 exercicis a la ciutat de Torrent.

Les escenes més tradicionals van tornar a succeir-se en la Plaça de Sant Roc de Torrent, un any més, en el Cant de l’Estoreta, un concurs en el qual enguany han vençut la comissió Cronista Vicent Esteve i Ángel de l’Alcàsser.

L’activitat té ja 43 anys d’història i és tot un referent a la comarca, a més d’un acte destacat en el programa faller de la capital de l’Horta Sud.

El Cant de l’Estoreta està organitzada, durant tot aquest temps, per la comissió Sant Roc, els representants de la qual també participen en aquesta xicoteta mostra artística, encara que ho fan fora de concurs, com a amfitrions.

En 2020 han participat una desena de comissions, que van actuar seguint aquest ordre: Antoni Pardo, Ángel de l’Alcàsser, Reina Sofia, Avinguda, la Plaça, Sedaví, Carrer Toledo, Ramon i Cajal, Cronista Vicent Beguer i, com a tancament, Sant Roc.

Cronista Vicent Beguer es va alçar amb el premi atorgat per 7 Televalencia

cant de l´estoreta Torrent
Imatge d´ una comissió fallera actuant en Torrent/ Foto: 7 Televalencia

Cronista Vicent Beguer va aconseguir el Premi al Millor conjunt, a més del qual lliurava l´Ajuntament de Torrent i el guardó extraordinari atorgat per 7 Televalencia.

En la classificació general, el segon premi va ser per a Toledo i el tercer per a la Plaça, amb accèssits per a Avinguda i Antoni Pardo.

En la categoria de Millor Xiquet Típic, va véncer la comissió Ángel de l’Alcàsser (com també el del consistori), seguit de Cronista i la Plaça. Els acéssits van ser per a Avinguda i Sedaví.

I finalment, en la modalitat de Cant, va guanyar també Ángel de l’Alcàsser, seguit de Toledo i Reina Sofia, amb acéssits per a Ramon i Cajal i Avinguda.