La setmana santa marinera del Cabanyal arranca els redoblaments de tambors i que marcaran el pas dels més devots en aquestes històriques celebracions d’un dels barris més populars de València. L’encarregat de declamar el pregó va ser el bisbe auxiliar de la ciutat, Arturo Pablo qui va confessar sentir-se agraït per la invitació.

I és que Francisco Carles, president de la Setmana Santa Marinera sabia perfectament a qui li encarregava l’acte d’inici d’esta festa.

El pregoner de l’any passat, el regidor de Cultura Festiva de l’Ajuntament de València, Pere Fuset tampoc va voler perdre’s l’acte a pesar de que, com a president de Junta Central Fallera tenia una altre acte programat al mateix temps.

Sandra Gómez, tinent d’alcalde de València i una gran seguidora d’aquestes celebracions va voler recolzar amb la seua presència la Setmana Santa del Cabanyal. Gómez va assegurar sentir-se molt contenta perquè aquest mes de març a València anava a ser molt complet gràcies a la Falles i la Setmana Santa

La setmana santa arrancarà les seues processons en l’última setmana del mes de març i serà quan els carrers del barri del cabañal s’òmpliguen de devots i visitants que vulguen admirar la solemnitat dels seus passos.