marítim

Hui s’obri el període d’inscripcions per participar en el Triatló Marítim, que tindrà lloc a la nostra ciutat el proper 12 de maig. Durant 48 hores els interessats a participar poden fer la seua inscripció a preus promocionals, és a dir, solament fins al divendres 9 de febrer a les 12:00 hores.

València es converteix així, un any més, a la primera seu del circuit de triatló popular Santander Triathlon Sèries 2018.

La prova ha estat dissenyada per donar cabuda a esportistes de tots els nivells i compta amb un programa en tres distàncies (olímpic, sprint, supersprint), així com diferents modalitats (individual, parelles, relleus). Sens dubte un ambient envejable per dur a terme la prova.

Amb eixida i arribada a la Platja de la Malvarrosa, València és una de les seus més destacades i emblemàtiques del circuit. En la passada edició, la tercera des que comencés a celebrar-se l’esdeveniment esportiu, va haver-hi 1.600 participants. A més, la ciutat permet practicar natació en les tranquil·les aigües del Mediterrani, realitzar la part de ciclisme en un recorregut urbà pla, ampli i ràpid, i córrer pel Passeig Marítim fins a arribar a la línia de meta.

Inscripcions i més informació: www.santandertriathlonseries.com