COVID-19

Positiu COVID-19 al València CF. Es tracta del lateral portuguès del València, Thierry Correia. El lusità s’ha quedat fora de la llista de Portugal per a l’Europeu Sub-21 després d’haver donat positiu en coronavirus. La notícia la va donar a conèixer la federació lusitana, que també va destapar l’aïllament del futbolista del Barça, Francisco Trincao, per ser “contacte d’alt risc” d’un altre individu contagiat.

Després de confirmar-se el positiu de COVID, el València CF va informar a través de les seus xarxes socials mitjançant un comunicat oficial. “Després de detectar un cas positiu en un dels futbolistes del primer equip en la concentració amb la seua selecció nacional, el València CF ha activat el protocol COVID, seguint els estrictes criteris dels protocols de LaLiga i del propi club”.

Maçada terrible per al defensor valencianista que ha sigut una de les revelacions aquest curs a Mestalla. Correia afrontava ara en la segona part de l’Europeu Sub-21 l’últim gran repte de la temporada a nivell personal. Al principi va ser convocat per Rui Jorge. Però, després d’arribar a la concentració i sotmetre’s als pertinents test va eixir el positiu.

Així doncs, no hi ha cap opció que Correia haguera pogut estar. En aquest cas, el campionat posarà punt i final diumenge que ve 6 de juny. Just serà en aqueix moment quan Correia complisca les dues setmanes protocol·làries per a poder acabar el seu aïllament.