armas

Agents de la Policia Nacional han reanimat a una xiqueta de dos anys. La menor s’havia esvaït després d’ennuegar-se amb un tros de bescuit. Els agents li van realitzar una RCP, aconseguint que la menor recuperara la consciència i respiració.

Els fets van ocórrer sobre les set menys quart de la vesprada. Els agents que realitzaven labors de prevenció van ser comissionats per la Sala 091 perquè es dirigiren a un carrer del districte de Transits. Allí hi havia una menor en via pública que s’estava ofegant.

Immediatament els agents es van dirigir al lloc.  En ell, van trobar a un home amb una xiqueta xicoteta en braços, i diversos vianants al seu voltant.

Els policies van comprovar ràpidament que la menor estava inconscient. Després de valorar la situació, un dels components va procedir a realitzar-li la maniobra de Heimlich. Mentrestant, l’altre s’encarregava de deixar-li l’espai suficient per a treballar i sol·licitar un indicatiu sanitari. Després de cinc compressions i en veure que la menor no reaccionava, el policia va començar amb la reanimació cardiopulmonar (RCP), recobrant instants després la consciència i la respiració.

Els agents van esbrinar que pel que sembla la xiqueta s’havia ennuegat amb un tros de bescuit. Això va provocar que començara a convulsionar i a perdre el coneixement minuts després. Després d’aconseguir que la xiqueta recuperara la consciència, va arribar un indicatiu sanitari que la va traslladar a l’hospital.