Redes sociales Policía Local Torrent

La Policia Local de Torrent ja disposa dels seus comptes oficials en xarxes socials, tant en Facebook (Policia Local Torrent) com en Twitter (@PoliciaTorrent) que porten en funcionament des de l’1 d’agost. En aquests moments compta amb més de 350 seguidors en twitter i quasi els 1.500 en facebook.

A més, la pàgina web de l’àrea de Seguretat Ciutadana, ha modernitzat la seua imatge i ha afegit nous continguts d’utilitat per al ciutadà. La nova Web s’adapta a l’usuari amb una millora en l’accessibilitat a tots els apartats, de forma visual en la iconografia que, resulta més còmoda, i s’han creat nous apartats essencials. Respecte a les novetats cal destacar la creació dels apartats de notícies i corts de carrer, i dins de policia local s’instaura informació de serveis com: mediació, protecció animal, patrulla rural o policia de proximitat entre uns altres.

L’objectiu és aconseguir una Policia Local més pròxima a la ciutadania,  amb la qual puguen tenir major fluïdesa en l’intercanvi de tot tipus d’informació útil i pràctica. En aquest sentit, la policia se sumisca al lema #ayudaryproteger, no solament de forma física, que és molt important, sinó també en xarxes socials.

Twitter i Facebook seran dos canals més, que se sumen als existents, com és habitual, la web municipal, en la seua apartat “Queixes i Suggeriments” i el telèfon d’emergències de la Policia Local, 092.

El regidor de Seguretat Ciutadana, José Antonio Castillejo, destaca que d’aquesta manera “es tendeixen ponts de comunicació amb la ciutadania, alhora que es poden conèixer amb més detall, el treball que realitzen i exerceixen les diferents unitats i seccions que conformen la Policia Local de Torrent”.

A més, Castillejo ha volgut assenyalar també la implicació i la participació de la PLT per a engegar aquestes eines que a més de modernitzar i actualitzar la imatge de la Policia, pretenen acostar més si cap, des d’una major proximitat i proximitat, la labor realitzada al servei dels veïns i veïnes de Torrent.

El regidor i l’Intendent principal, Eduardo Martínez, han deixat clar que aquests canals serviran per a difondre no solament els esdeveniments o actuacions en els quals estiguen presents els agents, sinó també, “notícies sobre senyalització, corts de carrer i ocupació de via pública, consells de seguretat, alertes i avisos **metereológicos i altres informacions d’interès al ciutadà”.