Poètica 2.0 anuncia nous continguts en el seu APP

Actors com Juan Echanove o Carlos Hipòlit reciten els poemes en aquest innovador projecte.

Poetica

Amb motiu del Dia Mundial de la Poesia, Poètica 2.0 anuncia un nou format per a les seues aplicacions que permet accedir al contingut des de tots els dispositius: smartphones, tablets i ordinadors.

Poètica 2.0 és la primera col·lecció de apps audiovisuals de poesia en la qual grans actors i actrius com Juan Echanove, Adriana Ozores, Emilio Gutiérrez-Caba, Carlos Hipólito, Ana Fernández o Mario Gas posen veu als clàssics.

Un projecte valencià recolzat per CulturArts Diputació, Universitat de València i teatres com el Talia, que uneix les lletres, la interpretació i la tecnologia per a portar la literatura nacional i valenciana davant l’audiència global de l’era digital. El nostre objectiu és difondre les lletres espanyoles a tot el món i portar la poesia a les noves pantalles digitals amb una rica experiència multimèdia. És un projecte innovador que retorna la veu i la imatge a la poesia i reuneix per primera vegada a intèrprets i poetes de primer ordre per a realitzar un registre dels millors poemes escrits en totes les llengües del territori espanyol.