El Poblat de les Jaimas, instal·lat en la plaça exterior de Bioparc, s’ha convertit en un dels atractius d’aquest Nadal i milers de persones ja ho han visitat i han pogut gaudir de les múltiples activitats “amb causa” que ofereix. A més, aquesta proposta per a viure aquests dies festius d’una manera diferent en un original escenari d’estètica berber, té l’incentiu d’allotjar fins al dia 5 de gener a l’Emissari dels Reis Mags perquè els xiquets i xiquetes lliuren les seues cartes.

A l’entrada al Poblat cada xiquet rep un Passaport B! que va encunyant en realitzar els divertits jocs i tallers que vulga i que posteriorment pot canviar-ho gratuïtament per la seua Passada B! anual infantil, (abonant únicament 1€ per a la Fundació BIOPARC i 3,5€ de despeses d’emissió) per a gaudir d’un dels deu millors parcs d’animals del món. D’aquesta manera, tots els xiquets de fins a 12 anys que passen pel Poblat de les Jaimas, poden rebre el seu regal de BIOPARC que aprofitaran tot l’any.

La programació d’activitats inclou tallers com “BioSuper”, “Embulla’t amb els residus” o “Fetillats per la ciència”; exhibicions per a conèixer Bolliwood o també el comportament dels gossos d’Agility; màgia, pintacaras, manualitats, esport, concerts o jocs com “L’aigua en el món” o “Professora Roots” i pretén traslladar als més xicotets el compromís amb conductes responsables per a preservar el planeta. Durant tots els dies conegudes Associacions i ONG’s com a Instituto Jane Goodall, Casa Caridad, Aldeas Infantiles, Manos Unidas, Fundación Vicente Ferrer, PayaSOSpital, Fundación Pequeño Deseo, Arcadys, Fundación Livingstone i Motores Sin Fronteras, han desenvolupat i desenvolupen activitats lúdic formatives i dau a conèixer les seues activitats.