Este cap de setmana les comarques valencianes tenen una cita a València. La Plaça de Bous acollirà la Fira de les Comarques. Serà el gran aparador en el qual els municipis projectaran els seus encants per a atraure a més turistes. El patronat de Turisme de la Diputació de València ha volgut fer una nova fira de les comarques per a enguany.

El Patronat de Turisme compta amb la col·laboració d’ajuntaments, empreses i emprenedors locals, els qui mostraran les seues propostes en la fira englobats en quatre àmbits els recursos naturals, gastronòmics, esportius i culturals.

La Fira de les Comarques mostrarà al visitant una infinitat d’experiències turístiques singularitzades per a entendre un territori únic, un lloc diferent i una elecció turística especial. Des de l’aprofitament dels recursos propis i locals, proposa al visitant gaudir de la singularitat valenciana.

El públic podrà realitzar activitats nàutiques, com paddle surf, en una gran piscina instal·lada en l’arena, així com diverses propostes d’escalada en un rocòdrom i fins i tot visites virtuals als principals recursos patrimonials.