La Plaza del Ayuntamiento de Valencia en Navidad.
La Plaza del Ayuntamiento de Valencia en Navidad.

Amb motiu de les festes nadalenques, es procedirà a la conversió de la Plaça de l’Ajuntament en zona per a vianants en les mateixes condicions com es fa un diumenge final de mes, podent-se ampliar la zona de restricció en alguns moments si així ho considera la Policia Local de València davant l’afluència de persones i les condicions generals de la circulació que es registren.

Les nou dates quan s’efectuarà esta mesura amb què es permet facilitar la seguretat i l’accessibilitat dels milers de vianants que es concentren a la Plaça de l’Ajuntament per assistir als esdeveniments que es programen en ella i a les activitats que realitza l’Associació de Comerciants del Centre Històric són:

  • Del dimarts 24 de desembre a les 15:00h. fins al dimecres 25 a les 22:00h.
  • Del dissabte dia 28 de desembre a les 15:00h. fins al diumenge 29 a les 22:00h.
  • Del dia 31 a les 08:00h. (amb motiu de les campanadas infantils que realitza la Regidoria de Cultura Festiva de 11:00h. a 13:00h. i la festa nocturna de 21:00h. a 03:00h.) fins al dia 1 de gener a les 22:00h.
  • Del dissabte 4 de gener a les 15:00h. fins al dilluns 6 de gener a les 21:00h.

Estos talls es realitzaran mantenint l’accés exclusiu als autobusos de l’EMT i taxis des del número 19 del carrer de Xàtiva fins a l’avinguda del Marqués de Sotelo. També es realitza un tall selectiu a la Plaça de Sant Agustí i al carrer de la Pau a l’altura de Marqués de Dosaigües, permetent el pas exclusivament al transport públic, bus turístic, vehicles d’emergències, residents i clients de l’aparcament de la Plaça de la Reina.

DISPOSITIU ESPECIAL D’EMT

L’Empresa Municipal de Transport de València (EMT) duplicarà el seu servici a les línies nocturnes les nits del 24 i del 31 de desembre. Eixes nits, el servici nocturn avançarà la seua primera eixida a les 21.15 hores, moment on la major part del servici diürn es retira. A més, el dispositiu els dies de tancament de la plaça serà el mateix que els dels últims diumenges de cada mes.