correfoc

A més de la Batalla de Flors, que tanca la programació de la Gran Fira de València en el passeig de l’Albereda, per a l’últim cap de setmana de juliol hi haurà nombroses activitats ciutadanes que comportaran diferents afeccions en la via pública. El Centre de Gestió de Trànsit ha preparat distints dispositius perquè tot transcórrega amb normalitat.

 El divendres 28 de juliol se celebra un correfoc en el marc de la Gran Fira, que finalitzarà davant de l’Estació del Nord amb un castell de focs artificials. El correfoc es podrà gaudir de 23:00 a 0:30h amb l’itinerari següent: Barques, plaça de l’Ajuntament, Marqués de Sotelo i Xàtiva.

A les 20:00 h s’estacionaran els autobusos dels participants al carrer del Poeta Querol i, mitja hora després, a les 20:30 h, començaran a concentrar-se els participants a la plaça del Patriarca. Més tard, de 22:30 h a 23:00 h, els assistents es desplaçaran al carrer de les Barques, a l’altura del Teatre Principal. L’itinerari finalitzarà amb l’espectacle pirotècnic que tindrà lloc per a retre homenatge, amb motiu del centenari de l’edifici modernista, a l’arquitecte valencià Demetri Ribes.

En segon lloc, com cada diumenge final de mes, el 30 de juliol es tanca la plaça de l’Ajuntament al trànsit rodat, de 10:00 a 20:00 h aproximadament. Recordem que el pas és exclusiu per a l’EMT, taxi, bus turístic, vehicles d’emergència i residents per les vies habilitades a este efecte.