Peatonalitzar la plaça de l’Ajuntament. Este és un dels objectius que s’havia marcat el Govern de la Nau i que continuarà avant després de la formació del nou consistori valencià. No obstant això, els dubtes de com serà i la falta d’informació sobre el projecte són dos qüestions que preocupen als comerciants del centre històric de la ciutat encara que els seus representants tenen clar el que volen: més diàleg i consens.

Va ser el passat mes de març quan el govern municipal va formalitzar el contracte amb l’empresa que realitzarà el procés de participació ciutadana. En este procés s’espera la participació de veïns, comerciants i hostalers del centre tal com es va fer en el projecte de remodelació de la plaça de la Reina.

Una vegada concloga el procés de participació es passarà al concurs d’idees per a veure les diferents propostes encara que els comerciants tenen clar quin model de plaça defensaran.

L’Associació de Comerciants del Centre Històric asseguren que els autobusos han de traure’s de la plaça. No obstant això, veuen vital saber on quedaran col·locats per a facilitar la mobilitat a València i garantir la connectivitat del centre amb cada racó de la ciutat.