playas

València compta amb un ampli ventall de platges i cales amb encant que visitar en dies d’altes temperatures de calor i són molts molts els que decideixen aprofitar un dia assolellat per a conèixer les platges de la Comunitat Valenciana. Pel seu bon clima, les aigües cristal·lines i la deliciosa gastronomia que ofereixen són el pla perfecte per a un dia de molta calor i sense res que fer. Per açò 7 Televalencia t’ofereix una llista d’opcions a les quals acudir i passar una estona tranquil·la en família o amb amics.

La Devesa, un lugar de pura tranquilidad.

PLATJA LA DEVESA

A sol 15 minuts de la ciutat de València es troba la platja de la Devesa del Saler. Una costa de 5km d’arena fina i daurada l’atractiu de la qual la fa única en aquest municipi. Un altre dels seus punts forts és la proximitat amb el Parc Natural de l’Albufera, un espai ple de tranquil·litat digne de visitar.

L’Esparrelló, aguas critalinas situadas al pie de un acantilado.

PLATJA L’ESPARRELLÓ

Situada en l’entrada de la Vila Joiosa des d’Alacant, trobes esta xicoteta cala d’aigües cristal·lines al peu d’un penya-segat. El color de les seues aigües de blava turquesa la converteix en un lloc idíl·lic per a gaudir del mar. És el paradís per als amants de la pesca, el bussege i la tranquil·litat.

L’Aigua Blanca, situada en un emplazamiento tranquilo para pasear, disfrutar del mar y de diferentes deportes acuáticos.

PLATJA L’AIGUA BLANCA

Esta platja situada en la desembocadura del riu Bullent, disposa d’unes dunes que li dota d’un ambient natural i tranquil per a passejar, gaudir del mar i dels seus diferents esports aquàtics que poden realitzar-se. Durant l’estiu compta amb instal·lacions en les quals poder gaudir d’un aperitiu enfront del mar.

Bandera Azul de los Mares de Europa de la Playa Voramar.

PLATJA DEL VORAMAR

Esta platja de Benicàssim d’arena fina i una suau pendent adquireix un encant visual. El passeig marítim roman tancat al tràfic, bicicletes i patins pel que és ideal per a passejar amb xiquets i amb total llibertat. La platja del Voramar ha sigut guardonada de Bandera Blava dels Mars d’Europa i amb la “Q” de qualitat turística.

El Carrer del Mar abarca desde la lonja de los pescadores hasta la desembocadura del río.

PLATJA DEL CARRER DEL MAR

Este és el nom que rep la platja del Campello que hi ha paral·lela al passeig marítim. És una bonica platja d’arena i aigua neta per a gaudir amb amics o familiars. Abasta des de la llotja dels pescadors fins a la desembocadura del riu. En discórrer al costat del passeig ofereix nombrosos serveis per a passar un dia d’allò més agradable.

Cueva de los Arcos en la cala del Moraig.

CALA DEL MORAIG

És una de les platges més benvolgudes de la Comunitat Valenciana. En ella es troba la Cova dels Arcs, una preciosa cova que fa de porta d’un riu subterrani cap al mar. És tota una aventura per als més arriscats i curiosos encara que es recomana anar ben preparat doncs la recerca pot arribar a ser perillosa.

La Granadella goza de aguas cristalinas de color turquesa y un servicio de práctica de submarinismo.

CALA GRANADELLA

Esta joia de cala situada a Xàbia gaudeix d’aigües cristal·lines de color turquesa i un servei de pràctica de submarinisme. És de les favorites i més sol·licitades pels turistes, de manera que en dies d’estiu aconsegueix un nivell d’ocupació bastant alt. Tot açò l’ha convertit a dia d’avui en una de les platges més visitades d’Espanya. Posseeix al seu torn en mirador des d’on poder gaudir d’unes vistes marines esplèndides.

Ambolo disfruta de la vida marina del Mediterráneo.

CALA AMBOLO

Esta platja de Xàbia pròxima al Cap de la Nau és una de les més perilloses a causa de l’esfondrament de roca del penya-segat però açò la converteix en un entorn únic i natural. Les seues aigües tranquil·les són idònies per al bussege. Un dels seus encants és que pots anar fins a la Illa del Portixol bussejant i gaudir de la vida marina dels peixos, polps i estels de mar que habiten aquestes aigües serenes.

Cala Blanca: tranquilidad, aguas azul turquesa y roca.

CALA BLANCA

Cala Blanca o la Caleta és una de les cales més turístiques de tota Xàbia. És de les més aclamades no precisament per ser de les més còmodes però té el seu encant. Aigües d’un blava turquesa espectacular i tranquil·la. Per a accedir a les seues aigües es recomana usar escarpines ja que és de roca.

Cala Llebeig es un sitio ideal para desconectar del ajetreo diario.

CALA LLEBEIG

Situada a Alacant, la Cala Llebeig compta amb una característica que la fa única. El seu accés ha de ser a peu o amb vaixell a través de la sendera SL-CV 50 pel Barranc de la Vídua. És un lloc ideal per a esconectar del treball o enrenou diari.