La Falla Regne de València Duc de Calàbria, “Falla del Regne” va celebrar ahir la primera edició dels seus premis Plantant Batalla, la fi de la qual és reconèixer a les entitats, organismes i persones que, pel seu ímpetu, força i valentia “planten batalla” en l’àmbit social i faller.

El president de la comissió Vicente Hércules Codes, va visitar el plató de Vive las Fiestas i va comptar més detalls sobre els premis, que, tal com va indicar ,sorgeixen arran del lema de la Falla Gran que la comissió ha plantat en la Secció Especial en les Falles 2019 “Plantant Batalla”.

La Falla del Regne ha volgut premiar per tant, a la Falla de les Forces Armades (FAS) per les seues 31 anys de vigència, per l’homenatge que les Forces Armades realitzen al poble valencià i especialment a la festa fallera. Anys de compromís i dedicació plantant batalla per la festa del foc valenciana.

I a més també va voler distingir a l’Associació de persones amb lesió medul·lar i altres discapacitats físiques de la Comunitat Valenciana (ASPAYM) , associació que naix l’any 1982 amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida i aconseguir la plena integració en la societat dels lesionats medul·lars i grans discapacitats físics, amb la qual la comissió fallera tenen una estreta relació ja que durant la setmana fallera, els seus socis gaudeixen tots els anys d’un esmorzar faller en el casal de la comissió.

A l’acte van assistir els representants de la comissió, representants de tots dos organismes, que van arreplegar el merescut premi, així com diferents personalitats rellevants del món de la festa fallera.