Así es el piso más barato de Valencia: menos de 20.000 euros la vivienda
Fachada del edificio en la calle

Encara que semble increïble, València compta amb un pis en venda per menys de 20.000 euros. L’habitatge està situat al carrer Joaquín Navarro, en ple barri de La Creu Coberta, i s’embene per 15.000 euros.

Quant a les característiques del pis, la façana de la finca pot tirar-nos cap endarrere. Es tracta d’un edifici construït en 1975 i la imatge reflecteix que no es troba en les millors condicions.

Segons detalla el anuncie, el pis és de 136,8 metres quadrats. Aquests es troben distribuïts en tres habitacions, dos banys, una cuina independent i un ampli saló. Així mateix, i com era d’esperar d’un habitatge en venda amb aquest preu, el pis és un cinquè sense ascensor.

Tal com expliquen, el pis en venda està ben comunicat per transport públic. A més, l’habitatge està envoltat per tota mena de serveis (col·legis, supermercats, restaurants, bars, parcs, farmàcies…).

Ara bé, hi ha un gran però. S’embene el 8,33% proindivís, això significa que el pis pertany a diverses persones, possiblement per una herència, i s’embena la part d’una d’elles.

TRETZE PISOS DE VALÈNCIA EN VENDA PER MENYS DE 50.000 EUROS

D’altra banda, avui dia a la ciutat podem localitzar fins a una dotzena de pisos per davall dels 50.000 euros. En comparació amb aquests, cal dir que el de Joaquín Navarro és el que mes metres quadrats té.

De tots ells, el que tenen en comú és que cap compta amb ascensor. D’igual forma, tots els habitatges ronden els 60 metres quadrats. Platja de la Malva-rosa, Tres Forques, el Cabanyal i Natzaret són algunes de les zones on es localitzen aquests pisos a baix preu.