Piscina

La mítica Piscina València tornarà a obrir les seues portes el pròxim mes de juliol tal com anuncien els primers cartells promocionals de la marca Suma Fitness Club, responsable de la gestió del nou centre esportiu que seguirà situat al carrer Arquitecte Mora al costat de Palau Alameda.

No obstant això, no caldrà esperar tant si es vol entrar a formar part d’este gimnàs totalment renovat de la ciutat i és que el dilluns 15 d’abril arrancarà el procés de preinscripcions en l’oficina d’informació i prevenda establida al carrer Colón 86.

Summa Piscina València comptarà d’entrada amb sis tipus de tarifes, segons la seua pàgina web, que aniran des dels 21 euros fins als 51 euros. Les opcions més econòmiques (21€/mes) estaran destinades a aquelles persones amb diversitat funcional o amb una edat superior als 65 anys, seguides del bo de demà (25,65€/mes) per als qui vulguen gaudir del gimnàs en un horari aproximat de 07.00 a 15.00 hores.

Els joves també disposaran de tarifes especials i és que aquells que estiguen en edats compreses de 16 a 21 anys podran assistir per 31,55€/mes. Les parelles o famílies seran uns altres dels beneficiaris amb una taxa de 51,35€/mes, preu que es manté fins a les quatre persones cobrant un suplement de 5,30€ a partir del quart membre.

En el cas dels bons individuals les mensualitats seran de 40,70€ sense existir restriccions d’horari ni d’activitats. Entre estes activitats la web ja anuncia cursos de natació, activitats infantils, entrenament personal, ludoteca i masterclasses.

Estes instal·lacions de 5.000 metres quadrats estaran repartides en una piscina de huit carrers amb 25 metres de llarg; una sala fitness de 1.000 metres quadrats amb zona de cardio, pes lliure, estiraments, circuit de tonificació i més de 200 màquines i llocs d’entrenament d’última generació; 5 sales d’activitats; un wellness & spa amb sauna, bany turc i jacuzzi amb dolls de massatge, de cascada, de volcà i 4 llits d’aigua; zona cicle indoor amb 70 bicis d’última generació; un box independent d’entrenament funcional; i 2 terrasses exteriors amb solarium de 500m2, 3 jacuzzis, tumbonas, gespa artificial i espai per a activitats outdoor.

Los mejores planes para este fin de semana

Valencia se llena de esculturas de Harry Potter por toda la ciudad