Pintada aparecida esta mañana en la sede del PP de Valencia

Les seus del PP i del PSPV-PSOE a la ciutat de València ha començat el dia amb pintades quan falten a penes dos dies per a les eleccions generals del 10N. En la façana de la seu del Partit Popular els vàndals han plasmat consignes on es podia llegir “veneu la nostra pàtria al capital, sou escòria”. En el cas de la seu del Partit Socialista les pintades diuen “contra la vostra traïció, la nostra organització” i “embene obrers, sou escòria”.

Els autors han utilitzat aerosols de color roig i negre per a retolar les parets, les portes i el sòl dels portals que donen accés a totes dues seus, la del PP en la plaça Amèrica i la del PSPV-PSOE en l’avinguda de l’Oest.

Segons ha denunciat el secretari d’Organització del PSPV-PSOE en el seu perfil en Twitter, “aquesta nit els violents han atacat la nostra seu, però els advertim que cap amenaça ens farà callar”.

Muñoz ha informat que se sospita que els autors de les pintades puguen formar part d’algun grup antisistema i que la propietat de l’edifici està comprovant els enregistraments de les càmeres de seguretat situades a l’entrada de l’edifici, i ha anunciat que el partit denunciarà els fets davant la Policia Nacional.

Igualment, fonts del PP han informat que la propietat de l’edifici en el qual se situa la seua seu també adoptarà mesures similars.