Piccini

El nou jugador del Valencia CF, Cristiano Piccini, s’ha mostrat molt content en el seu primer dia com a valencianista: “És un salt molt gran, un gran orgull, perquè jo vaig començar en les categories inferiors a Itàlia i hui és un dels dies més feliços de la meua vida, i segurament un dels més feliços de la meua carrera”.

El lateral italià arriba al Valencia CF amb l’ambició que li dóna la seua joventut, i amb el bagatge de les seues experiències en el futbol italià, espanyol i portugués, a més d’haver competit tant en la Champions com en l’Europa League. Ara, amb 25 anys, li arriba l’oportunitat de disputar la màxima competició europea amb el Valencia CF “Jugar la Champions és una gran motivació, i, a més, l’any del Centenari, que va a ser un any molt especial per a l’aficionat”, assenyala el jugador.

Una afició que des del primer moment l’ha rebut amb els braços oberts, com apunta Piccini: “Els done les gràcies per haver-me rebut tan bé, perquè en les meues xarxes socials he rebut molt d’afecte. Estic molt feliç de formar part d’esta família. Vull començar ja i que siguem molt feliços enguany”.

El lateral italià promet treball i dedicació al màxim per a fer-los disfrutar en un estadi de Mestalla que coneix com a rival, i ara tindrà l’oportunitat de disfrutar-lo com a local. “Mestalla és un estadi i una afició increïble, una de les millors, si no la millor. Estic molt emocionat i il·lusionat amb arribar al Valencia CF”, apunta.

Finalment, Piccini assumia el repte de rendir com ho han fet uns altres compatriotes seus en el lateral del Valencia CF, com Amedeo Carboni o Emiliano Moretti, en este cas en la banda esquerra. “Espere poder fer com ells que ho han fet molt bé en el Valencia CF, sobretot Carboni guanyant títols i per què no, ser el primer lateral dretà italià que guanye títols amb el Valencia”, conclou.

Aldaia i Alaquàs homenatjaran l’expresident del València CF Jaume Ortí