Cruz Roja
Creu Roja Espanyola realitza balanç de la seua labor en matèria d’Ocupació en la província de València en 2017. Més d’1.500 persones en dificultat social ja han participat enguany en algun dels projectes desenvolupats pel Pla d’Ocupació de l’organització.

El Pla d’Ocupació de Creu Roja pretén contribuir a la inclusió social de les persones amb més dificultats, afavorint la seua inserció en el mercat de treball en condicions d’igualtat. Les actuacions d’aquests projectes a València ja han aconseguit millorar la formació de més de 900 persones, la inserció laboral de més de 250 persones i recolzar les iniciatives d’emprendimiento per a la creació de 19 noves empreses.

Respecte als perfils dels participants en el Pla d’Ocupació a València, el 38% són migrants, el 13% són joves en risc d’exclusió, el 11% són dones en dificultat social, el 9% són majors de 45 anys i el 14% són parats de llarga durada. Per a millorar el seu accés a l’ocupació, Creu Roja duu a terme nombrosos projectes i compta amb el suport estratègic de nombroses entitats, empreses i administracions públiques.