Periodistes xinesos visiten la Comunitat per a divulgar l’oferta turística

Es tracta d'una acció que s'emmarca dins del Pla de Promoció del mercat xinès que té programat el Consell per a enguany i el pròxim.

36

La Comunitat Valenciana rep aquesta setmana a un grup de periodistes xinesos amb motiu d’un fam trip organitzat per Turisme Comunitat Valenciana en col·laboració amb les marques turístiques de Turisme València, Costa Blanca, Alacant i Castelló. Es tracta d’una acció que s’emmarca dins del Pla de Promoció del mercat xinès que té programat el Consell per a enguany i el pròxim, fruit de la passada missió comercial a Àsia que ha realitzat el president de la Generalitat, Ximo Puig.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha destacat que “el mercat xinès és una gran oportunitat per al sector turístic de la Comunitat, per #això ens hem proposat durant els últims dos anys impulsar la promoció de la nostra oferta turística i cultural davant un mercat tan rellevant”.

Així, ha recordat que “un dels nostres objectius és acostar la nostra oferta turística, especialment l’esportiva, gastronòmica, cultural i experiencial, a mercats llunyans que han mostrat interès en la nostra destinació, treballant en accions promocionals que mostren tots els nostres atractius”.