pedro

Valencia Basket i l’entrenador Pedro Martínez han decidit donar per conclòs el cicle que els ha mantingut units durant els últims dos anys.

Ambdues parts van decidir fa dues temporades unir els seus camins perquè Pedro Martínez liderara el projecte que esta temporada ha conclòs amb la consecució del títol de Liga Endesa, i ambdues parts han decidit en el dia de hui que ha arribat el moment de donar per acabat este cicle.

Pedro Martínez va arribar a Valencia Basket al juny del 2015 amb un compromís anual que va ser renovat al juny de 2016 per una temporada més. Durant estos dos anys, Pedro Martínez ha dirigit 126 partits oficials, aconseguint la victòria en 95 d’ells. Baix la seua direcció, l’equip ha aconseguit diversos registres històrics com la millor ratxa de victòries amb 28 triomfs consecutius la temporada passada, deixant a l’equip en tercera posició de la Liga Endesa en la temporada 15-16. En la campanya que acaba de terminar, Valencia Basket va aconseguir el record de victòries en una temporada amb 51 partits guanyats, a més de ser Subcampió en la Copa del Rei 2017, Subcampió de la 7DAYS Eurocup 2017 i Campió de la Liga Endesa 2017 per primera vegada en la nostra història.

A títol personal, en el seu periple com taronja Pedro Martínez ha sigut designat com a Entrenador de l’any en la 7DAYS Eurocup 2017 i Millor entrenador del mes en la Liga Endesa en tres ocasions: novembre de 2015, gener de 2016 i desembre de 2016.

El director esportiu Chechu Mulero, desitja transmetre a Pedro Martínez el seu “agraïment pel treball, dedicació i esforç realitzat durant estos anys, així com reconèixer els mèrits assolits per l’equip en esta etapa baix la seua direcció”. Per la seua banda, el Conseller Delegat del club, Paco Raga, ha comentat que “Pedro Martínez, com a entrenador que ha portat a este equip a aconseguir el seu primer Títol de Liga Endesa, li desitgem la millor de les sorts en la seua trajectòria professional així com a nivell personal i familiar, amb la qual s’ha establit una gran relació”. 

Per la seua banda, l’entrenador Pedro Martínez, ha manifestat que “estic molt orgullós i satisfet per haver format part de la família taronja i desitje la millor de les sorts al Club en el futur”.