La localitat de Pedralba, de la comarca del Serrans, viu les seues festes patronals en honor a Sant Antoni. I per a detallar-nos tots els actes previs i que s’allargaran fins al cap de setmana, el programa ‘Vive las Fiestas’, de 7 Televalencia, va compartir sobretaula amb els organitzadors de la festa, la regidora de Cultura i Festes, Inmaculada Carsí, i el president de la Comissió de Sant Antoni d’enguany, Andoni León.

Amb diferents activitats i per a tots els públics el cap de setmana previ al ‘Dia Gran’ (el 17 de gener), els veïns i veïnes d’aquesta localitat van tornar a concentrar-se la vespra per a sopar les típiques crestes farcides de tomaca i embotit al voltant de la Foguera; I  amb el seu encès, es va donar pas als actes principals.

Bous en corda, activitats infantils, gastronomia, música, foc pólvora, actes religiosos i orquestres marquen l’agenda d’aquest poble de poc més de 300 habitants, situat en una zona de transició entre la comarca de Els Serrans i la de el Camp de Turia.