Paterna distribueix més de 2.000 jupetins de seguretat entre els seus escolars

Els distintius s'empraran en els diferents esdeveniments i excursions que realitzen els estudiants d'infantil i primària.

Chalecos reflectantes para escolares

L’Ajuntament de Paterna ha posat en marxa una iniciativa per a millorar la seguretat i mobilitat dels estudiants durant excursions o eixides escolars.

Es tracta de més de 2.000 jupetins reflectors que el consistori està repartint entre els col·legis públics i concertats del municipi, perquè puguen usar-los els alumnes i alumnes d’Infantil i Primària.

El regidor d’Educació, José Manuel Mora, ha explicat que “es tracta d’uns jupetins grocs i reflectors que permet als docents identificar ràpidament als alumnes i alumnes, facilitant la seua vigilància durant els trasllats escolars o excursions”.

Així mateix, el regidor Mora ha especificat que “els jupetins porten inscrits la frase “si em perd” i un telèfon de contacte de la Policia Local de Paterna en cas d’extraviament o emergència, afavorint la seguretat dels menors”.

Finalment, Mora ha assenyalat que “el col·legi Sanchis Guarner ha sigut el primer a rebre els jupetins que s’aniran entregant a tots els col·legis en els pròxims dies” i ha ressaltat que “amb aquesta iniciativa Paterna se situa al capdavant de la seguretat escolar, ja que no tenim constància que hi haja cap altre municipi a la província que haja posat en marxa un projecte similar”.