Cordà Paterna

Amb motiu del Dia de la Comunitat Valenciana, l‘Ajuntament de Paterna ha preparat per a la nit del 8 d’octubre una Cordà en el cohetòdrom.

Així ho ha va anunciar, en el seu moment, l’alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, qui ha assenyalat que “enguany els paterners i paterneres celebrarem el 9 d’Octubre de la millor forma que sabem, a través de la pólvora i el foc”.

En aquest sentit, el primer edil ha recordat que amb aquest espectacle, “recuperem una tradició que portava 10 anys sense celebrar-se en aquesta data i atorguem a la nostra Cordà i al nostre Dia, el lloc privilegiat que mereixen en el calendari d’actes festius del nostre municipi”.

Per a poder celebrar aquest espectacle pirotècnic, s’ha mantingut el cohetòdrom muntat fins a aquesta data.

A més, aquesta Cordà, consensuada amb els representants de totes les entitats festives i culturals que organitzen els actes commemoratius del 9 d’Octubre, comptarà amb la participació de 60 tiradors i tiradors que accediran al cohetòdrom per sorteig.

7 Televalencia retransmetrà aquest espectacle pirotècnic en directe, a partir de les 22.00 hores, amb entrevistes i reaccions dels protagonistes i autoritats.