Asiociaciones de Mujeres de Paterna

L’Ajuntament de Paterna ha recuperat les subvencions a les associacions de dones del municipi per a ajudar-los a sufragar les activitats que duen a terme durant l’any.

Segons ha explicat la regidora de Tradicions, Cultura i Foc, Paqui Periche, “des de l’Ajuntament volem facilitar l’encomiable treball que desenvolupen aquestes associacions en la defensa de la igualtat entre dones i homes en els diferents àmbits de la societat”.

I en aqueixa línia la regidora ha defensat “la intenció del govern local per reforçar el teixit associatiu entre dones, que juguen un paper fonamental en l’apoderament de la seua figura, treballant contra qualsevol tipus de discriminació feia la dona”.

Les associacions que s’han presentat i resultat beneficiàries d’aquestes ajudes són les associacions de dones de la Canyada, la Coma, Santa Rita i Dones Africanes de Paterna.

“Es tracta de quatre associacions amb un important arrelament a la nostra ciutat, i que participen activament en la vida social paternera, fomentant la convivència en els diferents barris en els quals resideixen” ha destacat finalment la regidora Periche.