Per segon any consecutiu, l’Ajuntament de Paterna ha volgut, una vegada acabades les seues festes patronals, agrair a tots els treballadors implicats en la seua organització i desenvolupament, la seua labor perquè les celebracions, marcades per la primera Cordà com a Interès Turístic Nacional, s’haja produït de manera satisfactòria. Per a l’alcalde de la localitat, Juan Antonio Sagredo, l’objectiu d’esta recepció, està molt clar ja que el que es pretén es reconeixer el treball de tots.

Les festes majors de la localitat, en honor al Santíssim Crist i a Sant Vicent Ferrer ha suposat per a Paterna una infinitat d’actes i activitats per a tots els públics. Però la preocupació del primer edil, a part d’estar en què tots gaudisquen està en “la seguretat i el benestar”.
I gràcies a la coordinació entre tots els actors implicats en les festes de 2017, la culminació de les mateixes, per a Sagredo ha sigut “molt positiva”.
Per la seua banda, la regidora de Tradicions, Cultura i Foc, Paqui Periche admet que peca d’orgullosa quan fa balanç de les festes, en les quals 7 Televalencia va oferir en directe la retransmissió de la Cordà i admet que la millor valoració “és la felicitació dels veïns”.
Per a finalitzar, Periche ha assegurat que les festes de la I Cordà com a Interès Turístic Nacional, “han sigut les millors de la història de Paterna”.