Cordà de Paterna

Amb motiu del Dia de la Comunitat Valenciana, l’Ajuntament de Paterna ha preparat per a la nit del 8 d’octubre una Cordà en el cohetódrom.

Així ho ha anunciat l’alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, qui ha assenyalat que “enguany els paterners i les paterneres celebrarem el 9 d’Octubre de la millor forma que sabem, a través de la pólvora i el foc”.

En aquest sentit, el primer edil ha recordat que amb aquest espectacle, “recuperem una tradició que portava 10 anys sense celebrar-se en aquesta data i atorguem a la nostra Cordà i al nostre Dia, el lloc privilegiat que mereixen en el calendari d’actes festius del nostre municipi”.

Referent a açò, Sagredo ha indicat que “per a poder celebrar aquest espectacle pirotècnic, mantindran el cohetódrom muntat fins a aqueixa data”.

L’alcalde ha assenyalat que aquesta Cordà, consensuada amb els representants de les entitats festives i culturals que organitzen els actes commemoratius del 9 d’Octubre, comptarà amb la participació de 60 tiradors i tiradors que accediran al cohetódromo per sorteig.