Ribó llama a los valencianos a
Una patrulla de la Policía Local de Valencia controla la calle Colón.

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a un jove de 18 anys i cinc menors com a presumptes autors d’un delicte de desordres públics. Pel que sembla, van intimidar als clients i treballadors en un establiment de menjar del centre.

Els fets van succeir sobre les 20.00 hores del dimarts quan els policies van ser comissionats per la Sala 091. Alertaven que un nombrós grup de joves estava causant problemes i amenaçant als clients d’un local.

Una vegada allí, els policies van esbrinar que sis joves havien estat molestant als comensals. Segons les declaracions, els havien amenaçat encarant-se amb ells i amb els empleats quan van intentar mediar.

També van saber que no era la primera vegada que aquests joves causaven problemes en el local. Tenien atemorits als treballadors i havien realitzat diferents actes vandàlics en dates anteriors com buidar extintors; encendre una foguera amb restes de tovallons i envasos; i alliberat esprais de pebre.

Així mateix, els van informar que la vesprada anterior un d’aqueixos joves hauria agredit a una de les empleades. Aquesta es trobava de baixa per l’agressió i ja havia formulat una denúncia adjuntant el comunicat de lesions.

TRES MÒBILS ROBATS EN EL CENTRE DE VALÈNCIA

Finalment, els agents van detenir als sis joves, cinc d’ells menors d’edat. A tres d’ells se’ls van intervenir tres telèfons mòbils que constaven com sostrets, per la qual cosa també se’ls imputa un delicte d’encobriment. A més, se li va imputar un delicte de lesions al menor que va agredir a l’empleada de l’establiment.

Els policies es van posar en contacte amb dos dels denunciants de la sostracció dels telèfons mòbils per a poder fer-los lliurament de les seues terminals. Una de les víctimes va manifestar que li ho havien robat amb intimidació un grup de joves amb unes característiques que coincidien amb els detinguts.

L’arrestat major d’edat ha passat a disposició judicial mentre que els cinc menors van ser lliurats als seus tutors legals després de donar compte a Fiscalia de Menors.