concierto

El Palau de la Música albergarà el pròxim 14 de gener el concert solidari “La Noche de Bach” organitzat per Manos Unidas València per a frenar el fam en el món. El concert tindrà lloc en la Sala Rodrigo a les 19:30 hores amb un repertori de Juan Sebastian Bach.

L’Orquestra de cambra de la Comunitat Valenciana interpretarà el programa sota la direcció de Daniel Abad Casanova, al costat de l’oboè Vicente Llimerá, al clau Pablo Márquez i al Conservatori Professional de Dansa de València.

Manos Unidas amb la campanya actual que porta per lema “El món no necessita més menjar. Necessita més gent compromesa” anima a la societat valenciana a no conformar-se enfront de la realitat del fam a través del compromís.

Manos Unidas recorda que, segons l’últim informe de l’Organització de les Nacions Unides per a l’Alimentació i l’Agricultura (FAO), el nombre de persones que pateix fam en el món ha arribat a 815 milions, uns 20 milions més que l’any anterior. Estes xifres escandaloses suposen un motiu més apressant per a l’organització en la seua labor de sensibilització sobre les causes del fam i per a fomentar la solidaritat.

Així mateix, la delegació a València recolza el finançament de 19 projectes de desenvolupament en llocs com Índia, Angola, Haití, Tailàndia i República Democràtica del Congo entre uns altres. Durant el mes de febrer es presentarà la campanya per al 2018, amb la qual la delegació a València impulsarà 18 projectes de cooperació a Àfrica, Àsia i Amèrica.

Les entrades estan disponibles en la pàgina web i en les taquilles del Palau de la Música així com en la seu de Manos Unidas València.