Navidad

El Palau acollirà del 21 de desembre fins al 4 de gener un ampli programa d’activitats, que inclou des d’òpera fins a dansa, i en la plaça Manises s’oferirà un concert gratuït de La Habitación Roja, tal com ha explicat la directora general de Relacions Informatives i Promoció Institucional, Marta Hortelano.

Com a part de la campanya nadalenca, el Palau obrirà les seues portes als i les visitants tots els dies, a excepció dels festius. Als grups d’escolars, que podran accedir al Palau al matí de tots els dies no festius, se’ls farà un recorregut guiat didàctic per a donar a conèixer la història de l’edifici i la institució.

A més, el Pati Gòtic acollirà fins a la primera setmana de gener actuacions musicals, ballet i òpera, a més d’espectacles per al públic infantil. El 21 de desembre, el Palau serà la seu del Festival de Nadales, a càrrec del Conservatori Professional de Música de València, que omplirà l’edifici de música a les 18 hores.

Ximo Puig durant la presentació de la campanya nadalenca de la Generalitat Valenciana.

El dia 23 serà el torn del cinema de la mà de Puk Caravana, amb una projecció de curts d’animació que tindrà lloc tant en horari de matins, de 10 a 13 hores, com de vesprades, de 16 a 19 hores. Els més xicotets, a més, podran gaudir de l’actuació musical ‘Nadal a ritme de rock, el 27 de desembre a les 18 hores.

El Palau també acollirà òpera, ballet i música de bandes i de càmera. El 28 de desembre, el Pati Gòtic rebrà a alumnat del Centre de Perfeccionament Plácido Domingo, a les 20 hores, mentres que el dia 29 serà el torn del Conservatori Professional de Dansa, a les 19.30 hores. Un quartet de música de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana oferirà un concert el 30 de desembre al migdia, mentre que el concert de finalització d’any, que serà el 2 de gener, serà a càrrec del Conservatori Professional de Música de València, que tocarà en el Palau a les 19 hores.

A més, el 3 de gener a les 19 hores es representarà un espectacle d’ombres chinescas amb productes nadalencs, i el dia 4, els valencians La Habitación Roja oferiran l’últim concert de les festes, en la plaça de Manises, a les 20 hores.

Una huelga de Renfe pondrá en jaque volver a casa por Navidad