Paellas
Fuente: Valencia Plaza

La crisi sanitària ha posposat de nou la celebració de les Falles 2021. No obstant això, la Falla Dr. J.J.Dómine – Port no renúncia al seu històric esdeveniment i anuncia que demà, 12 de març de 2021, se celebrarà la XXXII edició del Concurs Mundial de Paelles.

La gran novetat d’enguany és el seu format online. En ell que s’oferiran xarrades sobre el món de la logística, la tecnologia, la gastronomia i la cultura. Tot això per a reunir grans amics que parlaran sobre temes relacionats amb aspectes que defineixen l’essència del concurs.

Els integrants de Dr. J.J. Dómine – Port coincidien que era imprescindible celebrar l’esdeveniment per a conservar la seua història. De fet, en paraules d’un dels seus presidents, William Woodward: “Els fallers coincidim que hem d’adaptar-nos a la situació i organitzar les nostres paelles concordes a les mesures actuals, però no volíem renunciar i abandonar a aquells que porten 30 anys amb nosaltres”.

Una cita imprescindible organitzada pels propis membres d’aquesta falla, situada en ple barri del Grau. On qualsevol que ho desitge pot participar de forma gratuïta inscrivint-se a través de la pàgina web del concurs.

I edició dels Premis Safranet

Una altra de les novetats d’aquest concurs radica en la creació dels Premis Safranet. Amb aquest premi volen reconèixer la labor extraordinària de persones, empreses i institucions que han ajudat al manteniment i promoció del port de València, la cultura valenciana, la gastronomia o el creixement del barri del Grau.

El jurat està compost per membres de la comissió. Els cuals ja estàn deliberant per a designar els guanyadors en les categories d’individual, empresa i col·lectiu. Després de l’elecció, se’ls lliurarà un premi físic dissenyat i creat pels artistes Paco Pellicer i Marisa Falcó «Fet d’encàrrec» en un lliurament gravat a la qual assistirà la Fallera Major de Dr. J.J. Dómine – Port, Sandra Laguna Lleonart, i els presidents.