Casado
GRAFCVA8345. VALENCIA, 09/10/2019.- El ministro de Fomento en funciones, José Luis Ábalos (2i) y el presidente del Partido Popular, Pablo Casado (i) , conversan al inicio del acto institucional que se celebra este martes 9 de octubre, con motivo del Día de la Comunidad Valenciana, en el Palau de la Generalitat. EFE/Manuel Bruque

El líder del Partit Popular, Pablo Casado, ha assistit hui a l’acte de lliurament d’Altes Distincions de la Generalitat Valenciana amb motiu del Dia de la Comunitat. A un mes de la cita amb les urnes, Casado ha aprofitat la seua visita a València per a continuar amb la precampanya electoral tal com va fer el líder socialista, Pedro Sánchez, la primera setmana d’octubre.

En finalitzar l’acte institucional, el president del PP ha atès als mitjans de comunicació on ha dirigit unes paraules al cap del Consell, Ximo Puig, al qual ha animat a “baixar impostos” assegurant que la Comunitat Valenciana “és una terra d’emprenedors que vol pagar menys imposats” i d’aquesta manera avançar en el “progrés”.

A la porta del Palau de la Generalitat, Casado ha recordat que en totes les autonomies en les quals s’han baixat imposats la societat de benestar “ha anat millor” ja que, segons ha assenyalat, “s’ha creat ocupació, s’ha generat inversió, s’ha fixat població, els joves han tingut oportunitats i les dones han conciliat millor”.

Pablo Casado ha finalitzat la seua intervenció posant com a exemple a la Comunitat de Madrid on esta mateixa setmana s’ha anunciat la baixada de tres tipus d’impostos que beneficiaran als joves que accedisquen al seu primer habitatge, a les famílies amb persones dependents o amb algun tipus de discapacitat i a aquells que cerquen continuar estudiant.

Casado ha remarcat que eixe és el model que vol seguir el Partit Popular i ha al·legat que per això “a Madrid està millorant l’economia i l’ocupació mentres en la Comunitat Valenciana, potser per no baixar impostos i posar traves a l’emprenedoria, la cosa no està anant tan bé“.