Els amants del motor han tingut una cita especial i ja clàssica a Oliva amb la vintena novena edició de la Fira del Motor i Maquinària Industrial. El públic, no solament del municipi, també de la tota la comarca de la Safor, demarcacions veïnes i de diferents punts de la geografia valenciana, ha pogut gaudir en un espai de 14.000 metres quadrats d’exposició en el Recinte Firal del Passeig, amb més de seixanta marques presents que han oferit no solament automòbils -de tot tipus de motoritzacions, també accessoris per a vehicles per a persones amb minusvalidesa, de competició, a més de motos, furgonetes, caravanes i autocaravanes, tractors, maquinària industrial i agrícola…

A més, la diversió ha rugit, ha sonat i ha sigut garantida amb la Matinal Motera, que ha celebrat la seua desena quarta edició i ha sigut organitzada, per primera vegada, directament per la pròpia Regidoria de Comerç. Enguany s’han superat les 1.500 motocicletes d’anys anteriors, amb la música i gastronomia com a protagonistes, i pur espectacle per a participants i visitants.

Els vehicles han sigut el plat fort del menú, però no menys important ha sigut, tant en la Fira del Motor com en la Matinal Motera, el treball de totes les associacions i col·lectius que han participat i col·laborat.

Tot, per a mostrar el gran potencial del municipi, que comença la temporada estival turística de la millor manera i amb grans expectatives.

Una cita que ja és una de les més importants del calendari valencià, tant per la seua bona organització com pel nombre de participants.

Oliva, un dels municipis i destinació preferida per als amants del sol i platja, torna a mostrar, amb aquest esdeveniment, el seu potencial de mobilització, i en tots els seus sentits.
Oliva, literalment, calfa motors per a fer més que l’agost.