Moltes cases derruïdes, pisos amb okupes i carrers on encara pot trobar-se droga. Esta és la realitat que es viu en ple segle XXI en la ciutat de València, concretament en el barri del Cabanyal.

Esta zona marítima porta més de vint anys de degradació, ací els problemes urbanístics són un mer reflex de les dificultats socials que viuen molts dels seus habitants. Posar fi a tot açò és l’objectiu dels veïns, per açò demanden a l’Ajuntament que es realitze un programa social que aposte per la inclusió.

Des de l’Associació de Veïns del Cabanyal tenen molt clar una de les principals problemàtiques d’este barri: l’okupació d’habitatges. Per a ajudar a solucionar esta problemàtica és vital la política del consistori, una gestió que asseguren que està tardant a arribar.

I encara que els veïns del Cabanyal són conscients de les millores del barri, asseguren que encara “queda molt per fer”. De moment seguiran a l’espera d’unes respostes que no arriben i que serviran per a renovar un dels barris més emblemàtics de la ciutat de València.