La Ofrenda más atípica de las Fallas arranca hoy bajo amenaza de lluvia

El temps a València continua més inestable que mai. Si bé el dia ha començat el dia amb un cel buidat, la vesprada podria canviar i donar pas a la pluja. El gir del temps pronosticat per la Agència Estatal de Meteorología avança un 50% de probabilitat de ruixats.

Aquest canvi meteorològic s’espera que coincidisca amb la primera jornada de l’OfrenaHui les falleres i fallers arrancaran la tradicional desfilada floral a la Verge dels Desemparats en un any atípic per a les festes. En aquesta ocasió destaca el canvi de recorregut a causa de les obres i el nou mantell de flors a la Geperudita.

L’Ofrena començarà a les 17.00 hores amb les comissions del Pla del Remei-Gran Via i Campanar. És precisament en el tram de 17.00-18.00 hores quan València tindrà un 50% de probabilitat de pluja. A partir de les 18.00 hores la probabilitat cau dràsticament i només hi haurà un 15% de possibilitat de ruixats. No obstant això, en qualsevol dels escenaris remenats no es preveu que siguen precipitacions fortes o torrencials.

EL CAP DE SETMANA FALLER ES LLIURA DE PLUJA

Cara a la fi de setmana sí regnarà l’estabilitat el que permetrà seguir el programa faller amb normalitat. El dissabte predominarà el cel poc nuvolós amb intervals de núvols baixos i boires matinals. A la vesprada, nuvolositat d’evolució diürna. Temperatures sense canvis significatius amb màximes de 29° i vent fluix variable tendint a la vesprada a aquest.

El diumenge intervals nuvolosos amb nuvolositat d’evolució diürna a la vesprada en el terç nord. Temperatures sense canvis significatius mantenint les màximes del dissabte. Vent fluix variable amb predomini de l’est i sud-est.