OFICIAL: Santos cedit al Sao Paulo

El València CF ha arribat aquest dimarts a un acord amb el Sao Paulo FC per a la cessió d'Aderlan Santos al club brasiler fins al 31 de desembre de 2018

santos
21-09-2016, Visita Jugadores, Malasia, Valencia.

El València CF ha fet oficial la destinació d’Aderllan Santos per a la pròxima temporada. El jugador brasiler tornarà al seu país per a jugar en el Sao Paulo fins a desembre de 2018.

El València CF ha arribat aquest dimarts a un acord amb el Sao Paulo FC per a la cessió d’Aderlan Santos al club brasiler fins al 31 de desembre de 2018, supeditat a superar la preceptiva revisió mèdica. L’acord inclou una opció de compra per part del Sao Paulo.

El futbolista era coneixedor que no entrava en els plans del cos tècnic encapçalat per Marcelino García, i la seua eixida de l’entitat era una qüestió de temps després de no viatjar amb la resta de la plantilla al stage en Èvian-els-Bains.

L’operació

Les xifres de l’operació podrien rondar els 800.000 euros quant a cost de la cessió a més del pagament íntegre de la fitxa d’Aderllan Santos que gira entorn del milió i mig d’euros bruts.

L’opció de compra inclosa en l’operació taxa al jugador en 4 milions d’euros. D’aquesta manera, el futbolista brasiler de 28 anys podria quedar desvinculat totalment de l’entitat valencianista.