Els apartaments turístics estan en auge. Aquest tipus d’allotjament representa el 55% de l’oferta alojativa de la Comunitat Valenciana i no deixa de créixer.

Des de Fevitur tenen clar els beneficis d’aquest tipus d’habitatges, el nombre dels quals d’altes s’ha incrementat en un 16% en l’últim any. 

La Comunitat registra a prop 77.500 apartaments turístics, 3.500 d’ells s’han sumat en els últims sis mesos després d’una campanya de lluita contra l’intrusisme. I es preveu un creixement mínim del 10% per a enguany.

A la ciutat de València, zones com El Carmen o Russafa aglutinen la major oferta d’aquests allotjaments, que estan en el punt de mira dels veïns però que valoren els turistes.

La nova Llei de Turisme, Oci i Hospitalitat ha multiplicat per 20 la quantia de les sancions per a lluitar contra l’intrusisme

Turisme Comunitat Valenciana i Fevitur han posat en marxa una campanya de conscienciació sobre els avantatges de llogar habitatges turístics que estiguen regularitzades i complisquen amb la legalitat.