L’odontòleg Primitivo Roig és un dels professionals del sector amb més solera de la ciutat. Segona generació de dentistes, afirma que en el seu camp, el més important són els pacients i per açò realitza el seu treball amb cura i dedicació vocacional.

El doctor ha engegat en la seua clínica un mètode denominat Slow Dentistry. Es tracta d’una manera de treballar en calma, sense presses i fugint del ritme vertiginós de la societat. Un sistema destinat als professionals però que repercuteix en el benestar dels pacients.

El mètode ja s’ha aplicat en 16 clíniques en tota Espanya i molts són els dentistes que confien en aquesta manera de treballar. Les seues característiques són molt clares ja que es pretén implicar al pacient en tot el procés, humanitzar-ho i no tractar-ho com a un simple nombre.

Primitiu Roig, al costat de la resta de professionals, porta 10 anys provant i validant aquest mètode i creant una sèrie de protocols que, ben aplicats, fa que els pacients, vertaders destinataris del Slow Dentistry, siguen els que recomanen acudir al dentistes.

Perquè els dentistes tenen clar que la seua missió en la societat és molt important. Els seus coneixements ben aplicats poden modificar el benestar de qualsevol. En definitiva, són capaços de fer feliços a les persones.

L’odontòleg assegura que el principal objectiu de la seua professió no ha de ser la de guanyar diners sinó la de prestar assistència sanitària de qualitat.