Fallas 2021: estos serán los dos nuevos recorridos de la Ofrenda
La Ofrenda a la Virgen de los Desamparados. Fallas 2018.

Les obres de la plaça de la Reina obliguen a Junta Central Fallera a cercar nous recorreguts per a arribar a la plaça de la Mare de Déu. Així ho va donar a conèixer en l’Assemblea de Presidents de Falla Carlos Galiana, president de la Junta Central Fallera (JCF).

Per això, ahir es van anunciar les noves alternatives per a aquest acte de les Falles de setembre, que es modifiquen a causa de les obres de la plaça de la Reina. Així mateix, l’edil ha anunciat que les nous rutes per a l’Ofrena a la Verge seran:

Per a via 1, aquella que es realitzava anteriorment pel carrer de la Pau, es farà ara per carrer del Mar, després Avellanes, plaça del Palau i l’Almoina. L’eixida es realitzarà des del lloc de sempre, i també seran els mateixos punts de concentració per a l’entrada.

En el cas de la via 2, que començava per carrer Cavallers, serà aquesta vegada per la carrer Quart, després s’entrarà per Cavallers i la plaça de Manises. En aquesta opció, els punts de concentració es faran en Guillem de Castro.

Respecte a com serà l’Ofrena i la disposició, de moment des de Junta Central es manté tal com s’ha fet fins ara: amb files de cinc persones. No obstant això, Galiana ha assegurat en l’assemblea que, si a causa de l’espai dels nous recorreguts no permet aquesta disposició, s’estudiaria des de la Regidoria reduir el nombre de fallers per fila.