Guadales

Dos Air-Tractor del Ministeri de Medi ambient amb base a Manises  s’han sumat als treballs d’extinció de l’incendi declarat aquesta vesprada en un paratge de Castell de Guadalest, amb el que ja són nou els mitjans aeris que intervenen en aqueixes labors.

Segons han informat fonts del Centre de Coordinació d’Emergències de la Generalitat, el foc s’ha originat sobre les 14.20 hores en una zona forestal de muntanya, les condicions orogràfiques de la qual dificulten el seu accés a peu.

Les mateixes fonts han explicat que l’incendi se situa a un quilòmetre i mitjà de distància al sud-est del poble del Castell de Guadalest i han precisat que no hi ha hagut desallotjaments.

A més dels nou mitjans aeris, participen en les labors per a intentar atallar les flames quatre unitats de bombers forestals de la Generalitat, quatre autobombes i tres dotacions del Consorci Provincial de Bombers d’Alacant.

La Guàrdia Civil ha tancat al tràfic la carretera CV-755, entre el Castell de Guadalest i Callosa, per a facilitar les tasques dels mitjans d’extinció. EFE