selfie

Si hi ha un element que no pot faltar en la teua maleta aquest nadal, aqueix és el pal selfie. Al costat del teu mòbil serà un perfecte aliat perquè pugues explicar a tots els teus followers com estàs gaudint de les teues vacances nadalenques.

Però fer-se una ‘acte foto’ té la seua aquell. No n’hi ha prou amb estrènyer el botó de la càmera i pujar la primera instantània que prengues. Has de ser molt conscient que totes les imatges que veus dels teus amics en Instagram, estan molt cuidades, molt estudiades i a més porten tants filtres que farien rejovenir a la mateixa mòmia de Tutankamón

I com volem que les teues xarxes socials siguen les més molonas, et donem una sèrie de consells perquè els teus selfies siguen els més copiats i envejats a parts iguals:

  1. Cerca la millor il·luminació nadalenca. Evita les fotos nocturnes si la teua càmera no té bona resolució o la lluentor no serà bonic.
  2. Troba el teu altre costat bo. O fes-te una foto del revés o mentre estàs fent pi pont. La foto de la teua careto està passada de moda i el que es porta són les perspectives impossibles.
  3. Si el que vols és que la teua foto siga la més comentada del Nadal, llueix una mica. Aprofita les festes per a arreglar-te més i seleccionar aqueixa roba tan bonica que no sols posar-te per a anar a classe o a treballar.
  4. Cerca el millor arbre de Nadal. Només la seua decoració omplirà el selfie de color.
  5. Finalment, a l’hora de fer-te el millor selfie tingues molta cura i no arrisques la teua vida. No siga cas que la teua millor foto siga la que et posen al costat del teu epitafi.