entretenimiento

La Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) publicarà previsiblement durant esta setmana la convocatòria al desenvolupament de projectes d’entreteniment igual que es va fer el passat 7 de juliol en ficció.

Tal com es va derivar de l’última reunió mantinguda entre les tres associacions de productors valencians (AVANT, AVAPI i PAV) amb Cesar Martí i Ernest Sorrentino, les productores interessades podran presentar fins a tres projectes ja siga de forma presencial en el propi registre d’entrada de la cadena o bé via email.

En esta convocatòria s’espera que s’arrepleguen tots els continguts que es demanden així com la documentació a lliurar i el pressupost al que haurà d’ajustar-se el format televisiu presentat.

En cas que complir-se amb els requisits establits es convocarà al productor, prioritzant a aquells sense projectes seleccionats, a una reunió per a mantenir les primeres negociacions i es passarà a una comissió de valoració de la cadena abans d’acabar en la mesa de contractació per a la seua aprovació final. No obstant açò, en el cas de projectes amb un pressupost superior als 250.000 euros serà el Consell Rector qui haja d’aprovar-los.

Respecte a la convocatòria es desconeix el nombre de projectes a desenvolupar, van ser quatre en el cas de ficció, i quins seran els continguts demandats des de la CVMC encara que es continuarà apostant pel tractament transmedia perquè tinga un desenvolupament en les xarxes socials i així poder promocionar els programes abans del seu llançament en antena.