Núvols i clars per a aquest cap de setmana

Per als pròxims dies s'esperen ruixats de caràcter feble en el sud de la província.

Quant al temps per a avui, núvols i clars i valors que rondaran els 18 graus de màxima i els 10 graus de mínimes. Ratxes de vent de fins a 32 quilòmetres hora.

Per a demà, s’espera algun ruixat de caràcter feble. En general, núvols i clars també durant tot el dia i valors que oscil·laran entre els 11 graus de mínima i els 20 graus de màxima.

Quant al mapa provincial, pluges en quasi tot el territori però de caràcter feble i cels coberts en el nord. Temperatures lleugerament més altes que en jornades anteriors ja que el termòmetre marcaràs fins a 20 graus de màxima en el litoral i 2 graus de mínima a l’interior.

Per a la resta de la setmana, núvols i clars per al cap de setmana i temperatures que aniran des dels 16 graus de màxima i un grau de mínima sobretot el diumenge i el dilluns

Quant al risc d’incendis, l’interior de la província de València està en un nivell alt a causa de les ratxes de vent i el litoral es manté en un nivell baix. De totes maneres si veiem foc hem de cridar al 112 que és el nombre del centre d’emergències de la Generalitat.