Fuente: FDMV

Després de la finalització de la primera edició, la Fundació Esportiva Municipal represa el programa #ValènciaEntrenaEnCasa. Aquesta iniciativa pretén promoure la pràctica d’activitat física en la llar mitjançant sessions adaptades per a tots els públics.

El programa online d’activitat física comptarà de nou amb sessions diàries de gimnàstica de manteniment, pilates, ioga i taitxí. A partir del 25 de gener, es podrà accedir gratuïtament a través de www.fdmvalencia.es.

A la web de la Fundació Esportiva Municipal es publicarà cada setmana la graella d’activitats diàries previstes. Així doncs, aquestes seran impartides per les i els professionals que dirigeixen habitualment les classes en les instal·lacions esportives municipals. No obstant això, els vídeos de les sessions programades estaran disponibles en el canal de Youtube “FDM València” per a la seua visualització en qualsevol moment.

La regidora d’Esports de l’Ajuntament de València i presidenta de la Fundació Esportiva Municipal, Pilar Bernabé, ha indicat que “de nou, es posa a la disposició de tots els valencians i les valencianes que vulguen entrenar aquests dies a casa una sèrie d’activitats guiades de gimnàstica de manteniment, pilates, ioga i taitxí”.

“Es tracta d’una iniciativa pionera al nostre país per a poder practicar esport des de casa, ja que tanquem les instal·lacions, que ha aconseguit reconeixement nacional i internacional”, ha afegit Bernabé.

En definitiva, la nova edició de #ValènciaEntrenaEnCasa torna no solament per a contribuir al foment de l’esport. També s’utilitza com una eina per a realitzar activitat física en un entorn segur. Per això, amb aquesta iniciativa es pretén reduir el sedentarisme, alleujar la càrrega psicològica i millorar l’estat anímic.