Municipios de toda la provincia sufren inundaciones tras las lluvias de hoy
DCIM100MEDIADJI_0042.JPG

Després de les pluges registrades durant el dia de hui, l’Agència Estatal de Meteorologia alerta de l’arribada d’una nova DANA per a hui dimecres. La previsió d’AEMET afectarà de ple al golf de València i es preveu que les pluges siguen més intenses i persistents que les registrades fins al moment.

Aquestes pluges arribaran després de la treva de les últimes hores, però se sumaran a la situació d’inestabilitat en el qual ja es troben diverses poblacions de la Comunitat. A més, les previsions és que parlen de precipitacions durant tota la setmana. De complir-se són molts els rius i barrancs que podrien patir desbordaments.

El temps per al dimecres 23

Durant la jornada del dimecres es manté activa l’alerta groga per pluges i temporal marítim a la província de València. L’alerta romandrà activa tot el dia i podrien aconseguir-se els 60 l/m² en dotze hores. Aquesta xifra, que és la que indica l’alerta és estimada i podria arribar a superar-se.

Els cels estaran coberts tota la jornada i el vent bufarà moderat de nord-oest. Les temperatures no experimentaran canvis.

De nou, les zones més danyades seran les del nord i interior de la província. A diferència de la jornada de ahir, les precipitacions començaren al llarg del dia i es faran més intenses amb el pas de les hores.

El tiempo 2203
Previsión del tiempo para los próximos días / AEMET

Sense canvis al llarg de la setmana

Les jornades següents es preveu que es mantinga la mateixa tònica. Les pluges seran constants i es tem, segons les primeres prediccions, que puguen ser localment més intenses en alguns punts.

De cara a la fi de setmana, les precipitacions continuen, això sí, amb menor intensitat. Des d’AEMET preveuen que la situació de pluges puga continuar, almenys, deu dies més.