L’ATE que regula el Nou Mestalla no caducarà el 15 de maig. En aquest cas, el València CF disposarà de tres mesos més per a gestionar una pròrroga de l’ATE. O, en defecte d’això, incomplir-la.

Així ho ha manifestat el conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España. “És un termini administratiu durant l’Estat d’Alarma es van suspendre tots els terminis. La data de caducitat de l’ATE de Mestalla, a causa de l’Estat d’Alarma, s’ha prorrogat tres mesos, encara que no crec que canvie molt la cosa ja que el que no s’ha fet en tres anys, dubte que es faça en tres mesos, però cal ser és”.

El conseller ha afirmat que s’està analitzant el primer document del València. La propietat haurà de plantejar-se si fa algun pas més endavant perquè és una declaració d’intencions. “Estem acostumats al fet que l’actual propietat parle en aqueixos termes que parle de voluntat, però hi ha una pèrdua de credibilitat de la societat valenciana sobre la propietat del València CF”, recalca Espanya.

A més, el polític ha afegit que la propietat ha de fer un pas avant perquè el que hi ha és molt fluix. “No, hem rebut cap documentació addicional. Necessitem documentació que permeta recuperar la credibilitat perduda per la propietat del València“, conclou Arcadi España.

Nou Mestalla

La prórroga del ATE se retrasa tres meses por el Estado de Alarma

ELS PLANS DEL VALÈNCIA 

L’estat d’alarma els proporciona al València CF un respir. Per això, els dóna un termini extra per a tractar de convèncer a les institucions que els prorroguen el temps per a finalitzar el camp. En concret, el conjunt ché ha sol·licitat davant la Conselleria d’Economia i l’Ajuntament un ajornament. En ell, es contemplava iniciar el poliesportiu de Benicalap en 2022, les obres del Nou Estadi a mitjan 2024 i derrocar Mestalla a partir de 2026.