Berklee

Ja és tradició que la Universitat privada de música més gran del món visite València. Berklee college of music, situada a Massachusetts (Boston), amb al voltant de 3.800 estudiants. A més compta amb un campus propi a la nostra ciutat.

Este 6 de juliol a les 22h tindrà lloc La Nit de Berklee, el concert de graduació dels alumnes de màster del campus de Berklee a València, que organitza aquest esdeveniment en col·laboració amb la Ciutat de les Arts i les Ciències. Es tracta de la cinquena edició d’aquest gran concert, al qual van assistir més de 6.000 persones en 2018.

Músics procedents de més de 30 països compartiran la seua música amb el públic valencià, actuant sobre un escenari flotant enfront de l’Hemisfèric, en aquest esdeveniment únic; amb un gran desplegament tècnic, una producció espectacular i un programa artístic que inclou una gran varietat de gèneres musicals.

berklee

L’accés a la plataforma serà limitat i de caràcter gratuït, a partir de les 20.30 hores. Les entrades estaran disponibles en el mostrador de reserves del Museu dels Arts i els Ciències el mateix dia 6 de Juliol a partir de les cinc de la vesprada. Es podran retirar un màxim de dues entrades per persona.

Durant l’esdeveniment es retrà homenatge a la cantant, compositora, productora i enginyera de so britànica Imogen Heap, qui rebrà el reconeixement de Doctor Honoris causa de la mà del president de Berklee, Roger H. Brown, el dilluns 8 de juliol durant la cerimònia de graduació.

Repertori:

● La Calle Segura – Xerach Peñate

● Dear Darneh – Hami Keivan

● Optometrist – Erynn McLeod

● Calma – Carolina Araoz

● Timeless – Apoorva Krishna

● Figghui miu, ti vulissi vasari – Luca Bordonaro

● Through the cracks – Celestine Manno & Genevieve Matthews

● Do & Be – Jason Faust

● Imogen Heap Meadley

● Finale